10. mai fikk Ylva 7 flotte valper, 3 hannhunder og 4 tisper. Valpene er store og friske, og de spiser og koser seg. Den ene tispa er imidlertid ganske liten i forhold til de andre, så vi prøver å hjelpe henne til matfatet så godt vi kan. Vi krysser derfor fingra for at hu er ei tøffa og klarer seg.

Valpene skal ha navn etter fiskeplasser i Altaelva, og vi har mange flotte navneforslag på blokka.

Hannhunder: Sautso, Gilvo, Gønges, Goski, Mikkeli og Bollo

Tisper: Jorra, Sandia, Stilla, Barila, Detsika og Væniva

Ylva har nå flyttet inn på kontoret med de små for å få litt mer ro rundt seg. Hun er så skrekkelig nysgjerrig at hun nesten ikke hadde tid til å være inne i huset med småttisene når de bodde ute. Hun skulle jo få med seg alle rampestrekene de andre hundene holdt på med hele tida.

Her kommer et bilde av hver av valpisene. Masse flotte tegninger har de fått!