Blog Image

Team Tempo

1-2-3 Mush Synnfjell!

Siste nytt Posted on 03 Jan, 2014 09:19:01

Vi er klar! Sesongstart 2014 står for døra, og vi gleder oss!
Årets første løp er Mush Synnfjell, og Ole Sigleif starter med 11 hunder.

De 11 stjernene som er klar til start er:
Fuji, Gabo, Tell, Tex, Todd, Siffe, Bjarne, Mollis, Nala, Sarabi og Ylva.

Vi har i skrivende stund 24 hunder i trening. Ole Sigleif trener de 12 voksne, og Eline trener alle “raillkattan” (det vil si 4 unghunder, Charlie og 7 valper).
Av de voksne hundene er alle friske, spreke og klare,med unntak av Aylar som har en litt øm muskel. Hun blir derfor hjemme og holder fortet sammen med smårampen. Våre gode naboer Tove og Olav Tveiten steller hundene som er hjemme, og da vet vi at de er i de aller beste hender. Dette er nemlig superdyktige hundefolk.

Ambisjonene for løpet er ikke så store plasseringsmessig. Hundene har vært trent ekstremt hardt i jula, og dermed vil dette bli en del av forberedelsene til Finnmarksløpet.Ny samarbeidspartner

Siste nytt Posted on 03 Jan, 2014 09:04:45

Vi starter sesongen 2014 med ny samarbeidspartner med på laget. Provit norsk dyremat leverer fantastisk våtfor med høy smakelighet. Vi er glad for å kunne for hundene med det de liker aller best å spise.

I tillegg til Provit har vi fortsatt Burfjord sport med på laget. De leverer lys til oss i bøtter og spann. Lyktene er under stadig utvikling, og blir bare bedre og bedre. Innovative og dyktige folk, fantastiske lykter!