Blog Image

Team Tempo

Bryllupsforberedelser

Siste nytt Posted on 16 May, 2013 16:33:23

Vi er godt i gang med forberedelsene av bryllupet, og forrige helg var vi en tur på Hamarøy for å stelle litt i hagen, bake noen kaker og se på lokalet vi har leid. Bandet er nå leid inn, musikk i kapellet fikset, og vi har fått gode tips og råd av Vibeke på Dorotheas fryd. Det yrer av vårliv på Sommersel for tida, gås, heilo, elg og hare. Charlie og Håkkababy fikk være med på ferietur, og Håkka hadde sin fulle hyre med å fordøye alle de nye intrykkene. Han lærte seg å bade i sjøen, spise krabber, sove i senga … og mange andre nyttige ting.

Eline ble overrasket med utdrikkingslag etter at hun hadde vært og sett på noen detaljer til kjolen sin, og fikk seg dermed en trivelig kveld med jentene og flyvedelfinene!

Vi har begynt å glede oss skikkelig til en flott fest!Ylva har fått valper

Siste nytt Posted on 16 May, 2013 16:22:39

10. mai fikk Ylva 7 flotte valper, 3 hannhunder og 4 tisper. Valpene er store og friske, og de spiser og koser seg. Den ene tispa er imidlertid ganske liten i forhold til de andre, så vi prøver å hjelpe henne til matfatet så godt vi kan. Vi krysser derfor fingra for at hu er ei tøffa og klarer seg.

Valpene skal ha navn etter fiskeplasser i Altaelva, og vi har mange flotte navneforslag på blokka.

Hannhunder: Sautso, Gilvo, Gønges, Goski, Mikkeli og Bollo

Tisper: Jorra, Sandia, Stilla, Barila, Detsika og Væniva

Ylva har nå flyttet inn på kontoret med de små for å få litt mer ro rundt seg. Hun er så skrekkelig nysgjerrig at hun nesten ikke hadde tid til å være inne i huset med småttisene når de bodde ute. Hun skulle jo få med seg alle rampestrekene de andre hundene holdt på med hele tida.

Her kommer et bilde av hver av valpisene. Masse flotte tegninger har de fått!